Nálunk egy helyen megtalálsz mindent ami egy felhőtlen, tartalmas kikapcsolódáshoz kell. Minden korosztály számára van programunk!

JÁTSZÓHÁZ

GOKART PÁLYA

Technikás, gumifalakkal határolt, 3500 m2 alapterületű gokartpályán minden benzinnel fertőzött számára elérhető ez a vagány sport. Ez az izgalmas és komoly játék nálunk megfelelő védőfelszereléssel és felügyelettel gyakorolható. Lehetőség van baráti társaságok vagy cégek esetében, házi versenyek szervezésére díjátadóval, mely erősíti a közösségi élményt. Ha egy kis kihívásra vágytok, jelentkezzetek! Mérettessétek meg magatokat más amatőr pilótákkal a házi versenyen, profi körülmények között szabadtéri pályánkon! Bukósisakot és higiéniai maszkot biztosítunk, de saját felszerelés is hozható.

SODI GT 270 ccm//9,5LE gokartok könnyített kormányzással – versenyre felkészítve!

Együléses felnőtt gokart használatának feltétele: 14. betöltött életév és min. 150 cm magasság. 1 futam 8 perc.

Együléses gyerek gokart használatának feltétele: 8. betöltött életév és min. 120 cm magasság. 1 futam 6 perc.

Kétüléses gokart használatának feltétele: a vezető esetében 18. betöltött életév, az utas minimum 5 éves legyen. 1 futam 6 perc.

Az egyéni elbírálás jogát fenntartjuk!

A gokartok használata biztonsági okokból súlykorláthoz kötött: Max.120 kg.

A gokartozás csak zárt cipőben engedélyezett!

Minden résztvevőnek a helyszínen felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése és aláírása kötelező.

Nyitva tartás: szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap 10:00 – 20:00 óra

Hétfőn és kedden zárva vagyunk! A gokartozás szezonális, időjárástól függően üzemel!

Gokartpálya letölthető házirendje ITT olvasható.

LÉZERHARC PÁLYA

A lézerharc, egy a paintballhoz hasonló, de fájdalommentes stratégiai csapatjáték, nem káros sem az egészségre, sem pedig a környezetre. A felszerelés egy lézerpuskából és egy sisakra szerelt fejérzékelőből áll. Lézerharc pályánk 4500 négyzetméteres, a pálya karakterisztikája változatos, ennek köszönhetően izgalmas játékot kínál. A játék fejleszti a stratégiai képességet, a csapatmunkát, jó sportolási és szórakozási lehetőséget biztosít, kötetlen hangulatban. Kiválóan alkalmas céges csapatépítés céljából is!

A játékhoz előzetes bejelentkezés szükséges és minimum 6-8 fő.

A lézerharc szezonális, időjárástól függően üzemel!

Bejelentkezés: telefonon +36-20-257-6745 vagy e-mailben kapcsolat@aktivpark.hu

GYEREKMOTOROS OKTATÓPÁLYA

A kültéri biztonságos, gyerekek számára kialakított motoros oktató pályán szakszerű felügyelet mellett játékos, ösztönző módszerrel sajátíthatják el a motorozás rejtelmeit azok a gyerekek, akiket érdekel ez a sport, akár hobbi akár verseny szinten. Elmagyarázzuk, hogy mit, hogyan kell csinálni elméletben és gyakorlatban.

Ha szeretnéd, hogy valaki komolyan foglalkozzon Veled és ha szeretnél mindenkinél jobban menni a pályán akkor lehetőség van rendszeres edzésre, versenyzői múlttal rendelkező hivatásos oktatóknál.

Gyerekmotorozás feltételei: 6. betöltött életév, min. 120 cm magasság és fontos, hogy a gyermek biztonságosan és önállóan tudjon kerékpározni kétkerekű biciklin. Követelmény, hogy a gyermek lába leérjen a motorról és a kezelőszerveket (fék) elérje!

A gyermeknek minden esetben zárt cipőben és hosszú ruházatban kell lennie! (szandál, papucs, rövidnadrág, stb. nem megfelelő).

Motoros oktatások: bejelentkezés alapján

Előzetes bejelentkezés szükséges! A gyerekmotorozás szezonális, időjárástól függően üzemel!

Bejelentkezés: telefonon +36-20-257-6745 vagy e-mailben kapcsolat@aktivpark.hu

Gyerekmotoros pálya letölthető házirendje ITT olvasható.

TÁNCTANFOLYAMOK

Latin (salsa, bachata) és Tamboo tánctanfolyamok indulnak 2020. február 12-től, hetente több alkalommal. Az első alkalom ingyenes!

A latin táncoktatás kezdő csoportokkal indul, ahová elsősorban párok jelentkezését várjuk. Egyedüli jelentkezőknek nem minden esetben tudunk táncpartnert biztosítani. 1 táncóra 90 perces!

Időpontok: szerda, péntek 19:30 óra, vasárnap 18:00 óra

 

Tamboo (fittness work out), egyéni, latin zenés, átmozgató fitnnes táncos edzés. 1 táncóra 60 perces!

Időpontok: szerda, péntek 18:00 óra, vasárnap 10:30 óra és 16:00 óra.

 

Javasolt kényelmes edzőruhában érkezni (jelenleg még nincs öltöző) és váltó edző cipőt hozni.

Bejelentkezés és információ: telefonon +36-20-257-6745 vagy e-mailben kapcsolat@aktivpark.hu

EDZÉSEK

Ha komolyabban érdekel a gokartozás vagy a motorozás, nemcsak hobbi szinten és szeretnéd, hogy valaki elmagyarázza mit, hogyan kell csinálni, hogy jobb pilóta legyél és mindenkinél jobban menj a pályán, akkor jelentkezz hozzánk GOKART vagy MOTOROS OKTATÁSRA!

A sport kielégíti a gyerekekbe kódolt éhséget a száguldásra, a technika uralására és a győzelemre. Így fegyelmezettebb, óvatosabb és vezetéstechnikai tapasztalattal rendelkező fiatalokat kovácsolhatunk. A gyermekmotoros képzés az egyik leghatékonyabb fejlesztő módszer, ami intenzíven javítja a gyerekek koncentrációját, egyensúly érzékét, finom-motoros reflexeit, összetett feladatok megoldására való készségeit. Megfigyelhető, hogy a motoros képzések eredményei más egyéb területekre is jótékony hatással vannak, például javuló tanulmányi eredményekben is megmutatkozhatnak. A motorozás iránti szerelem, ha már gyerekkorban megszületik, akkor fontos, hogy népszerűsítsük a szülők körében is és bemutassuk a motorsport fontosságát a gyerekek jellemfejlődésében.

A gyorsasági motorozást azoknak ajánljuk akik 6-8 évesen kívánnak pályára lépni. Ennek előnye, hogy az épített pályák biztonsági felszereltsége kifogástalan így minimalizálja a gyerekekre leselkedő veszélyeket.

Az Aktív Parkban a gyerekek biztonságos körülmények között, állandó felügyelet mellett, kifejezetten tanulásra alkalmas motorokkal sajátíthatják el a motorozás alapjait és kezdhetik el az első lépéseket.

A motorok fojtással vannak ellátva, amivel az oktató szabályozni tudja a motorok maximális sebességét. A kismotoroknak köszönhetően könnyen megtanulható az egyensúly stabil koordinálása, a kanyarodás valamint a fék és gáz kezelése.

Alapfeltétel, hogy az oktatásra jelentkező gyermek kétkerekű kerékpárral biztonságosan, önállóan tudjon közlekedni, amit az első motorra ülés előtt be kell mutatni. Fontos, hogy a kismotorról leérjen a lába, elérje a kezelőszerveket és segítség nélkül meg tudjon állni.

  • A kismotort és a minimális védőfelszerelést (zárt bukósisak, térd és könyökvédő) biztosítjuk. (Saját felszerelést lehet hozni, ha megfelelőnek ítéljük, akkor használható.)
  • A gyermeknek minden esetben zárt cipőben, és hosszú ruházatban kell lennie alul felül. (Papucs vagy szandál nem megfelelő!)
  • Fontos: szülők jelenléte az edzések alkalmával a pálya szélén megengedett. Az edzésbe beleszólni illetve a pálya széléről bekiabálni és integetni tilos! Fontos a koncentráció és a fegyelem ezért nem jó a gyermekek figyelmét elvonni és többféle instrukciót adni.