Nálunk egy helyen megtalálsz mindent ami egy felhőtlen, tartalmas kikapcsolódáshoz kell. Minden korosztály számára van programunk!

JÁTSZÓHÁZ

A felhőtlen kikapcsolódás 0,5 éves kortól biztosított a 600 négyzetméteres játéktérben! Mászólabirintus, csúszda, ugrálóvár, labdatenger, minikosárlabda, léghoki és egyéb játékok várják az örökmozgókat. A totyogók számára külön kialakított rész van.

A játszóházon belüli kávézó lehetővé teszi, hogy a szülők folyamatos vizuális kapcsolatban maradhassanak gyermekükkel, miközben pihennek. A Jásztóházon belül két, születésnap megszervezésére kialakított box is megtalálható.

A játszóház területén zokni viselése kötelező! Napi jegy és perc alapú jegy vásárlása is lehetséges.

GOKART PÁLYA

Technikás, gumifalakkal határolt, 3500 m2 alapterületű gokartpályán minden benzinnel fertőzött számára elérhető ez a vagány sport. Ez az izgalmas és komoly játék nálunk megfelelő védőfelszereléssel és felügyelettel gyakorolható. Lehetőség van baráti társaságok vagy cégek esetében, házi versenyek szervezésére díjátadóval, mely erősíti a közösségi élményt. Ha egy kis kihívásra vágytok, jelentkezzetek! Mérettessétek meg magatokat más amatőr pilótákkal a házi versenyen, profi körülmények között szabadtéri pályánkon! Bukósisakot és higiéniai maszkot biztosítunk, de saját felszerelés is hozható.

SODI GT 270 ccm//9,5LE gokartok könnyített kormányzással – versenyre felkészítve!

Együléses felnőtt gokart használatának feltétele: 12. betöltött életév és min. 150 cm magasság. 1 futam 8 perc. (a pályavezető engedélyével, ha a tudásszint megengedi)

Együléses gyerek gokart használatának feltétele: 7-11. éves korig és min. 120 cm magasság. 1 futam 6 perc. (a pályavezető engedélyével, ha a tudásszint megengedi)

Kétüléses gokart használatának feltétele: a vezető esetében 18. betöltött életév, az utas minimum 5 éves legyen. 1 futam 6 perc.

Az egyéni elbírálás jogát fenntartjuk!

A gokartok használata biztonsági okokból súlykorláthoz kötött: Max.120 kg.

A gokartozás csak zárt cipőben engedélyezett!

Minden résztvevőnek a helyszínen felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése és aláírása kötelező.

Nyitva tartás: szerda, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap 10:00 - 20:00 óra

Hétfőn és kedden zárva vagyunk! A gokartozás szezonális, időjárástól függően üzemel!

Gokartpálya letölthető házirendje ITT olvasható.

LÉZERHARC PÁLYA

A lézerharc, egy a paintballhoz hasonló, de fájdalommentes stratégiai csapatjáték, nem káros sem az egészségre, sem pedig a környezetre. A felszerelés egy lézerpuskából és egy sisakra szerelt fejérzékelőből áll. Lézerharc pályánk 4500 négyzetméteres, a pálya karakterisztikája változatos, ennek köszönhetően izgalmas játékot kínál. A játék fejleszti a stratégiai képességet, a csapatmunkát, jó sportolási és szórakozási lehetőséget biztosít, kötetlen hangulatban. Kiválóan alkalmas céges csapatépítés céljából is!

A játékhoz előzetes bejelentkezés szükséges és minimum 6-8 fő.

A lézerharc szezonális, időjárástól függően üzemel!

Bejelentkezés: telefonon +36-20-257-6745 vagy e-mailben kapcsolat@aktivpark.hu

GYEREKMOTOROS OKTATÓPÁLYA

A kültéri biztonságos, gyerekek számára kialakított motoros oktató pályán szakszerű felügyelet mellett játékos, ösztönző módszerrel sajátíthatják el a motorozás rejtelmeit azok a gyerekek, akiket érdekel ez a sport, akár hobbi akár verseny szinten. Elmagyarázzuk, hogy mit, hogyan kell csinálni elméletben és gyakorlatban.

Ha szeretnéd, hogy valaki komolyan foglalkozzon Veled és ha szeretnél mindenkinél jobban menni a pályán akkor lehetőség van rendszeres edzésre, versenyzői múlttal rendelkező hivatásos oktatóknál.

Gyerekmotorozás feltételei: 6. betöltött életév, min. 120 cm magasság és fontos, hogy a gyermek biztonságosan és önállóan tudjon kerékpározni kétkerekű biciklin. Követelmény, hogy a gyermek lába leérjen a motorról és a kezelőszerveket (fék) elérje!

A gyermeknek minden esetben zárt cipőben és hosszú ruházatban kell lennie! (szandál, papucs, rövidnadrág, stb. nem megfelelő).

Motoros oktatások: bejelentkezés alapján

Előzetes bejelentkezés szükséges! A gyerekmotorozás szezonális, időjárástól függően üzemel!

Bejelentkezés: telefonon +36-20-257-6745 vagy e-mailben kapcsolat@aktivpark.hu

Gyerekmotoros pálya letölthető házirendje ITT olvasható.

TÁNCTANFOLYAMOK

Latin (salsa, bachata) és Tamboo tánctanfolyamok indulnak 2020. február 12-től, hetente több alkalommal. Az első alkalom ingyenes!

A latin táncoktatás kezdő csoportokkal indul, ahová elsősorban párok jelentkezését várjuk. Egyedüli jelentkezőknek nem minden esetben tudunk táncpartnert biztosítani. 1 táncóra 90 perces!

Időpontok: szerda, péntek 19:30 óra, vasárnap 18:00 óra

 

Tamboo (fittness work out), egyéni, latin zenés, átmozgató fitnnes táncos edzés. 1 táncóra 60 perces!

Időpontok: szerda, péntek 18:00 óra, vasárnap 10:30 óra és 16:00 óra.

 

Javasolt kényelmes edzőruhában érkezni (jelenleg még nincs öltöző) és váltó edző cipőt hozni.

Bejelentkezés és információ: telefonon +36-20-257-6745 vagy e-mailben kapcsolat@aktivpark.hu

EDZÉSEK

Ha komolyabban érdekel a motorozás, nemcsak hobbi szinten és szeretnéd, hogy valaki elmagyarázza mit, hogyan kell csinálni, hogy jobb pilóta legyél akkor jelentkezz hozzánk MOTOROS OKTATÁSRA!

A sport kielégíti a gyerekekbe kódolt éhséget a száguldásra, a technika uralására és a győzelemre. Így fegyelmezettebb, óvatosabb és vezetéstechnikai tapasztalattal rendelkező fiatalokat kovácsolhatunk. A gyermekmotoros képzés az egyik leghatékonyabb fejlesztő módszer, ami intenzíven javítja a gyerekek koncentrációját, egyensúly érzékét, finom-motoros reflexeit, összetett feladatok megoldására való készségeit. Megfigyelhető, hogy a motoros képzések eredményei más egyéb területekre is jótékony hatással vannak, például javuló tanulmányi eredményekben is megmutatkozhatnak. A motorozás iránti szerelem, ha már gyerekkorban megszületik, akkor fontos, hogy népszerűsítsük a szülők körében is és bemutassuk a motorsport fontosságát a gyerekek jellemfejlődésében.

A gyorsasági motorozást azoknak ajánljuk akik 6-8 évesen kívánnak pályára lépni. Ennek előnye, hogy az épített pályák biztonsági felszereltsége kifogástalan így minimalizálja a gyerekekre leselkedő veszélyeket.

Az Aktív Parkban a gyerekek biztonságos körülmények között, állandó felügyelet mellett, kifejezetten tanulásra alkalmas motorokkal sajátíthatják el a motorozás alapjait és kezdhetik el az első lépéseket.

A motorok fojtással vannak ellátva, amivel az oktató szabályozni tudja a motorok maximális sebességét. A kismotoroknak köszönhetően könnyen megtanulható az egyensúly stabil koordinálása, a kanyarodás valamint a fék és gáz kezelése.

Alapfeltétel, hogy az oktatásra jelentkező gyermek kétkerekű kerékpárral biztonságosan, önállóan tudjon közlekedni, amit az első motorra ülés előtt be kell mutatni. Fontos, hogy a kismotorról leérjen a lába, elérje a kezelőszerveket és segítség nélkül meg tudjon állni.

  • A kismotort és a minimális védőfelszerelést (zárt bukósisak, térd és könyökvédő) biztosítjuk. (Saját felszerelést lehet hozni, ha megfelelőnek ítéljük, akkor használható.)
  • A gyermeknek minden esetben zárt cipőben, és hosszú ruházatban kell lennie alul felül. (Papucs vagy szandál nem megfelelő!)
  • Fontos: szülők jelenléte az edzések alkalmával a pálya szélén megengedett. Az edzésbe beleszólni illetve a pálya széléről bekiabálni és integetni tilos! Fontos a koncentráció és a fegyelem ezért nem jó a gyermekek figyelmét elvonni és többféle instrukciót adni.